A Fenyvesház

Fenyvesházunk ideális elhelyezést nyújt iskolai csoportok, baráti társaságok, családok részére.

Szobáink

F1 - 10 fő: Fenyvesházunk alsó szintjén található, 10 fő befogadására alkalmas külön bejáratú szoba. A szoba fenyőbútorai - 2 heverő, 4 emeletes ágy, tolóajtós szekrény - kellemes elhelyezkedést és pihenést biztosítanak vendégeinknek. A szobához külön mellékhelyiség és kétállásos zuhanyozós fürdőszoba tartozik. F1-es lakószobánkban színes TV is vendégeink rendelkezésére áll.

F2 - 12 fő: Szintén Fenyvesházunk alsó szintjén található, 12 fő befogadására alkalmas külön bejáratú szoba. A szoba fenyőbútorai - 2 heverő, 5 emeletes ágy, komód, tolóajtós szekrény - kényelmes otthont ad vendégeinknek. A szobához külön mellékhelyiség és kétállásos zuhanyozós fürdőszoba tartozik. A szoba felszereltségét színes TV is gazdagítja.

F3 // F5 - kétágyas szoba: Fenyvesházunk felső szintjén található kétágyas lakószobák. A színes TV-vel is ellátott szoba kényelmes bútorokkal várja a pihenni vágyókat. A két szobához egy fürdőszoba tartozik különálló mellékhelyiséggel.

F4 - apartman: Fenyvesházunk felső szintjén található apartmanunk nappali szobával és hálószobával várják vendégeinket. A nappali szoba felszereltsége a kihúzható sarokülő, hűtőszekrény, ruhaszekrény és színes TV, a hálószobában pedig kényelmes kétszemélyes ágy (franciaágy) található. Az apartmanokhoz külön fürdőszoba és mellékhelyiség tartozik.

F6 - apartman: Fenyvesházunk felső szintjén található apartman, melyben két kétágyas hálószoba szolgálja szállóvendégeink kényelmét. A szobák egyike igény szerint négy személy befogadására is alkalmassá tehető. Az apartman részét képezi továbbá egy fürdőszoba és egy garderobe-szoba is.